Hej hej!

Du har kommit till Becka och Micis Nya Zeeland-blogg.

söndag, mars 22

Sista inlagget pa resande fot!

Detta trodde ni inte va? Att vi skulle hinna med ytterligare ett inlagg. Men det gjorde vi. Resan narmar sig verkligen sitt slut nu. Det ar nagot man sagt ett tag men med 99% kvar pa barometern och ett flyg som lamnar landet imorgon inser man att vi snart ar hemma. Det kanns minst sagt overkligt, men vi ser fram emot en hemfard. 4,5 manader ar lang tid...

Sammanfattningsvis skulle man kunna saga foljande saker om Hong Kong:

* Befolkat. Manniskor overallt! Pa sparvagnen, tunnelbanan, gatorna och alla ska fram. Sma och smala ar de ocksa och omojliga att trangas med.

* Torkad mat verkar populart, konstigt nog. Kanner de hur det luktar?!

* Nattetid ar Hong Kong en upplyst och grymt haftig stad.

* Shopping ar bra. Man far leta lite, men det finns. Visserligen har vi nog haft grymt tur nar vi hittat shoppingstallen, men anda. Shoppa mera!

* Servicen. I affarerna behover man inte bara omkring pa klader man ska prova. De haller dem at en tills man ar redo att testa. Behover aldrig hanga tillbaka plagg heller. Hotellet ska vi inte snacka om. Haller upp dorren nar man gar in och ut och halsar en valkommen med ett leende.


Nu maste jag rora pa mig. Tre snorungar vill ha datorn som var gratis pa ett fik. De verkar inte fatta att jag varit hemifran i manader och bara vill beratta lite om var resa for alla dar hemma. Suck!

Vi saknar er alla!

Becka ~ trott av shopping =)

3 kommentarer:

  1. Wow. Hongkong verkar ashäftigt med alla höga hus. Det där med service är ju härligt, jobbigt när det blir för mycket bara, man är ju inte van

    SvaraRadera
  2. VÄLKOMMEN HEM!

    Låter som ni haft en kanonkul och intressant resa. Vi ses någon gång!

    SvaraRadera
  3. Välkomna hem az. Förstår om ni kommer sakna tex Starbucks, därför har jag just varit och kvalitetskontrollerat Espresso House, inte riktigt samma grej men det funkar ju =)

    SvaraRadera

Skicka ett e-mail

Om ni vill skicka ett e-mail till oss så är

Rebeckas adress: och Micis adress: Vi blir jätteglada om vi får brev.