Hej hej!

Du har kommit till Becka och Micis Nya Zeeland-blogg.

fredag, mars 6

Paihia

Yo folket!

Sitter nu har i Paihia, en liten stad valdigt norrut vid bay of islands.
Idag var vi pa en utflykt till Cape Reinga, den norraste punkten pa Nya Zeeland. Vi stod dar och strackte oss mot Sveriges hall. Sa idag har vi varit det narmaste vi kan komma till Sverige pa 4 manader. Vi var nara! Provade aven pa sandboarding. Det var coolt. Vi klattrade upp pa ett hogt sanberg och sen hade man en brada som man holl fast i och sen var det bara att aka..wiiie, nackdelen var dock att det var vatten som rann precis nedanfor sandberget sa blev lite som flumrider. Splaaash och sa var man blot. Man tycker ju att de kunde sagt till oss att ha med ombyte...men det var kul iallafall!

Annars da..vadret var skit igar. Sporegna och blaste nastan storm sa vi gjorde inte speciellt mycket da. Idag har det varit desto battre vader, vi brukar ha flyt nar vi gor utflykter!

Imorrn hoppas vi pa bra vader igen sa vi kan ta en seglingtur runt oarna har. Far se om turen haller i sig! Redan pa mandag ar det dags for dykkursen och om tva veckor ar vi i Hong Kong! Tiden gar fort...

Hoppas ni fortfarande saknar oss och planerar hur ni ska kunna gora var hemkomst sa bra som mojligt;)

see ya later

4 kommentarer:

  1. Segling låter ju askul. Jag saknar er

    SvaraRadera
  2. Hej tjejer! Uj vad mycket kul ni får uppleva därborta! Min dator "dog" för ett tag sedan så jag har varit helt avklippt från cyberrymden och inte kunnat följa er på er resa men now I´m back again! Tycker ni är tuffa och som tar er an en massa utmaningar och upplevelser. Härliga minnen att ha med sig i livet framöver! Ja, annars här...storstan ligger oförändrad men tycker mig nu kunna ana lite vår i luften...så underbart! Ni kommer hem i rätt tid! Ser fram emot att se dig snart Becka! Kram Eva-Lena

    SvaraRadera
  3. sandboarding, haha har jag aldrig hört talas om. men det lät ju askul!
    scchhlalom baby schlaaalom!
    Just det, hur gick dykningen?
    Puss puss

    SvaraRadera
  4. Yao! Vad pysslar ni med där borta egentligen? Det är ju inte långt kvar till ni kommer hem. Passa på och gör något tokroligt de sista dagarna nu. Ha det!

    SvaraRadera

Skicka ett e-mail

Om ni vill skicka ett e-mail till oss så är

Rebeckas adress: och Micis adress: Vi blir jätteglada om vi får brev.